Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt på dan (Min kamp 2.22)

Tar en söndagspromenad 

pratar om älgar som

syns i gryning och skymning

solen skiner; en gren knäcks

det plaskar bland buskarna

något grått som rör sig.

En älg! Mitt på dan

men inte mitt i stan

som tur är.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2022-10-23 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP