Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Jag väntar

Visst tycker jag om dig
Du är skön och attraktiv
Men jag vet att du har en annan
Så jag hejdar mig i min offensiv
Jag väntar
Jag väntar
Tills du gjort dig fri

Visst vill jag ha dig
Ja, det vet du mer än väl
Visst vill jag ta dig
Men inte nu, för nu känns det så fel
Så jag väntar
Jag väntar
Tills du gjort dig fri

Dina ögon är som eldar
Dina fingrar leker i mitt hår
Du trutar med fuktiga läppar
Och säger, vi går, vi går, vi går, vi går. Kom nu

Du krokar din arm i min
Och plötsligt är vi hemma hos dig
Du eggar och du lockar
Och viskar hest att du vill älska med mig
Dina läppar söker mina
Och jag anar elden och löftena i dom
Jag känner hur jag darrar
När du säger, kom, kom, kom, kom, kom, kom nu

Det brinner en eld inom mig
Jag känner hur jag ger vika och blir mör
Jag måste snabbt släcka elden
För där brinner det jag sagt och står för
Jag kämpar med mitt inre
Och känner sansen komma tillbaks
Så jag kysser dig godnatt på kinden
Du vet att jag inte kan vara dig till lags
Men jag väntar
Jag väntar
Tills du gjort dig fri




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-25 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP