Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Platt fall


Sätta en trend och lägga en pizza

Allt blir så mycket bättre
när stjärnorna samlats på slottet
och snillena har börjat spekulera

om huruvida modejeansen är eller trasiga.

 

Ibland är det aktuellt med en rapport
om de senaste nyheterna
i tv-soffornas alla hörnor

för att diskutera ett uppdrag inifrån.

 

Det var längesedan jag var synkad med
tidens alla socialt mediala trender.
Allt går mig ur mina fumliga händer

och jag klistrar fast mig i protest vid tv-fåtöljen.

 

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-24 13:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att bli manipulerad.
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP