Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta...

Har sin egen talan

Och kroppen lyder inte mina order

Du känns

Och jag kan inte värja mig

Brister

I tusen och åter tusen

Formlösa bitar




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 87 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-24 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish