Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet


Luften andas,
kraftfullt ut
Lungorna fylls,
med daggtäta mornar
Jord vilar,
i andedräktens underton
Eldhavets spröda,
virvlar till mullens belåtenhet
Svaga strålar,
bryter kärleksfullt regnbågshinnan
De ivrigaste tårarna,
släpps fria




Fri vers av Emmeline
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-24 17:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poetiskt uttryckt. Vackert. Särskilt de avslutande orden: "De ivrigaste tårarna släpps fria". (Råkade tänka på vårens utsläpp av kossorna).

Härlig dikt!
2022-10-25

  Larz Gustafsson VIP
"Vad är frihet?"
(T Di Leva)
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline