Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möten

Det finns inget som håller ihop mig
Drömmarna är fulla av möten
Din död knackar på varje låst dörr
Jag gömmer mig i språket




Fri vers av Christoffer Bergström
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-25 03:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christoffer Bergström
Christoffer Bergström