Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDIG DIKT

Dikten återföds tidigt på morgonen,
innan dagen fått fast den
och medan orden är nyvakna
utan fördomar och försvar.

Dikten dör i dagsljuset,
efter duschandet
strax före frukosten
då den redan börjat mattas av.

Dikten är en utomkroppslig
näralivetupplevelse,
medveten i drömmen,
förkroppsligad i ottesången.

 




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-25 08:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP