Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm 124


Deras sjukdom var att få vakna
vid varandras sida
och se hur dom avlägsnade sig från varandra,
krympte till små punkter och försvann.




Fri vers av Stefan Vrees
Läst 529 gånger
Publicerad 2004-11-01 11:24



Bookmark and Share


    Göte Holmlund

2004-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees