Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen tankar...

.
.
.
.
......Men finner dock inga ord att skriva

Känner mig fattig utan orden
Liten på jorden

Ledsen i själen
Huvudet värker
Tröttheten dövar
Fantasin







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-25 17:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner igen mig Nina. När orden inte kommer som ett flöde, när varje ord är svår att få tag i.

Hur gör man för att charma och fånga varje vilset öga!
2022-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish