Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redningen

planlagt, frambragt

ett lugn – ett steg bort

ljummet klar

fast i nystanets linda

varmt, blött, organiserat kaos

som dämpat stinget och rensat luften




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-26 08:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack Gustav!
2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP