Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Där ljuset flödar och hjärtats slag

Jag har sett fotografier av dig
Ett öppet ansikte
Precis där ljuset flödar
Ett ögonblick som fångar
Friheten
Längtan
Till öppna vidder
Rusande älvar

Den nakna skönheten
I djupa dalar

Allt som lever inom
Som slår toner på strängar
I hjärtats talan

Värmen du bär i ditt bröst
Kärleken som svämmar över

I ett leende

Mitt i livet


Här i mitt fotos ögonblick
Försöker jag fånga
Kärleken i mina ögon

Att förmedla till dig

I ett leende
Precis

Där ljuset flödar







Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-26 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish