Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den dag du frivilligt eller ej skaffar barn. Då är det slut med 'egentid', såvitt du ej ser det som egentid att tillbringa tid med ditt barn. Text från mars 2021. Bilden är tagen med egen kamera strax intill Waldemars udde omkring 2010.


Några tankar om hösten





När löven singlar ned mot marken
kanske skiner då solen
men mera troligt faller något regn.

När sedan vinterkyla bister
bryter ditt möjliga motstånd
kommer solen fram litet blekt.

När hjärtat i dig fryser av rädsla
för dagens möjliga äventyr
kommer oväntat leende, även dig att le.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-26 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP