Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅNENS METAMORFOS

Månen är en lampa.
Lampan är en fåne.
Fånen är en slampa.
Slampan är en måne.
Månen är en fåne.
Fånen är en lampa.
Lampan är en måne.

 




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2022-10-31 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP