Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje höst hädanefter (Min kamp 2.22)

Jag antar att det är

för att det är höst

för att det är löv på marken

för att det är dis och gravljus

jag antar att det är så här

det kommer kännas varje höst

hädanefter 

saknaden kommer tillbaka 

nej den var aldrig borta

men den var svagare; nu

är den starkare igen

jag antar att det är så

det kommer att vara

framöver

 




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 36 gånger
Publicerad 2022-10-26 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP