Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En lista på företeelser jag gisslat i mina verser.


ELÄNDESLISTA

Konspirationerna, krigen, klimatet,
bilromantiken, förnekarna, hatet,
gängkriminella och gangsterrapspratet,
dataspelsvåldet och Dash-kalifatet,

konspiratörerna, foliehattarna,
toktalibanerna, kärnkraftuppskattarna,
Putinanhängarna, deckarförfattarna,
gaddfabrikörerna, A-traktorrattarna,

skjutdemagogerna,  folkpopulisterna,
vapenfantasterna och lobbyisterna,
NATO-anhängarna, militäristerna,
reaktionärerna, nationalisterna,

egna klavertramp och vansinnigheter,
löjliga provtryck på rim och på meter,
tveksamma rader med moderniteter
samt denna listas förtretligheter...


 

 

 




Bunden vers (Rim) av Ulf Carlsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-28 15:31



Bookmark and Share


  Koloristen
Du kan räkna in mig på mycket av den där listan. Dock ej NATO-anhängare. :)
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP