Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fantasins blomster


Vad händer?

Jag sitter här i favoritfåtöljen,

nyss hemkommen från mina ärenden,

slirar runt lite här och där

bland mobilapparna:

något nytt på fejan eller insta?

Nej, det verkar helt avsomnat.

Så kollar jag filosofiforum.se.

Inte mycket aktivitet där heller.

 

Men på poeter.se lyser fantasi och kreativitet

med sin närvaro.

Det gläder mig.

 

Gråväder idag också.

Då återstår att läsa och skriva

och ha gråheten som en trampolin

upp i fantasisfären.

 

Fantasin är en sundare

och mer kreativ verklighetsflykt

än sprit och droger.

 

Eller är fantasi 

snarare en fråga om

verklighetsfördjupning?

 

Man kan ju undra...




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-27 12:15



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
Ja det en skönt med lite liv,

som en liten dam inte allt för centralt men ändå som det går att vandra ner till på en eftermiddagspromenad :)
2022-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP