Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Nattens skiftningar..

Bitterljuv är kärleken..

Tankarna trötta
Hjärtat samarbetar verkligen inte

Försöker släcka lågan
Som brinner i bröstet
Tala hjärtslagen till rätta

Men de har lagt sig till ro

I din famn




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-28 03:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När natten kommer vill många, många finna ro i sin älskades famn.

Ve dem som inte har någon famn att vila i, inte har någon som vill hålla om dem.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish