Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kysst av livet



I var bok finns det kantstötta, vikta, fläckiga
kanske rent av trasiga sidor.
Det hör till när en bok blir läst.

Det tillhör historien, bidrar till helheten
och berikar innehållet.

Vem vill läsa en gammal, orörd bok?




Fri vers av Emmeline
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-28 11:47



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fin text.
2022-11-02

    ej medlem längre
Touché, bra sagt. Precis så är det väl med människor också?!

Jag vill ha en erfaren kvinna, en som vet, inte en orörd som ingen vågar röra.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Emmeline