Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlora dig inte

Jag gillar inte din ensamhet
Förstår vad den gör med dig
Känner det ända hit
Det känns ända in i själen
Och det gör ont i mig
Att jag inte kan vara
Den du önskar ha dig nära
Låt inte timmarna krypa under ditt skinn
Förlora dig inte i tankar som mörkar ditt sinne
Det finns andra som älskar dig




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 63 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-29 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar Din värme när Du tröstar, och är säker att den hjälpt mer än Du anar!
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish