Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heja Sir Vääs, du är bäst

Gose-snöret rymde
från den dumma glasburken
och snart letar alla
efter den coola utbrytarskurken

Mycket ska ätas och fixas och donas
käka upp visenterna
och sticka ifrån Jonas

Ringla nerför slänten som om inget hade hänt än

Det finns så jäkla mycket
i stan här att göra
– ta en sajtsiingbuss å köra

Pajsarn fick väl nog, ville ringla i en skog

Men ingen på två ben
vet var du är

Det undrar nu
till och med
Stephen Colbert

Ja, ingen i världen visste var du var
det undrade till och med
The Daily Star

Uppmärksamheten var en orm

Som rymde från Skansenakvariet

– Ville inte
vara kvar i ett.




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-10-30 09:48



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
”Gose-snöret” var ett oväntat smeknamn! Kul skrivet - och hela tiden med en ormvänlig inställning. Finfina rim.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP