Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet, Skansen och kosmos

egyptierna dyrkade solen

världens bästa kungskobra rymde genom en lampa

förr eller senare

snurrar allt

runt det varma runda

snurrar

i en runda

som när Sir sirligt slingrar

runt sitt byte

den stora solen




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-30 10:15



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Ja! Sir Väs ville förstås nå solen - eller bortom!
Ordet ”sirligt” platsar ju perfekt där det står!
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP