Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Halloween är den 31 oktober.


Halloween

 

 

snart är det Halloween igen

monster och spöken härjar

det skramlar om de dödas ben

de med utstyrsel hösten färgar

 

ur mörka skrymslen och vrår

de smyger sig sakta fram

längs ryggen det går en kår

någon bärs ut på en bår 

 

zombies raglar fram längs gatan 

skrämmer både gammal och barn 

efter kommer självaste satan 

han snärjer dig i sitt garn 

 

ja, denna dag gå ej ut 

vem vet vad som lurar 

när såna figurer hittat ut 

de sitter i mörkret och kurar

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-30 13:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Folk vet inte när halloween ska firas tyvärr… från torsdag förra veckan - tisdag denna vecka, hur tokigt som helst… vet du vilken dag Halloween egentligen är? Alla tycker olika och ingen jag pratat med har haft rätt…

Ja du kan dikta och med orden sikta, det är i alla fall det riktiga!
2022-11-02

  Susen VIP
Snygga rim. Hallowen i sig imponerar föga mest en lockelse för ökad försäljning
2022-11-02

    Lena Staaf VIP
Kul skrivet! Men en i mina ögon lite fånig importerad högtid.
2022-10-30

  Koloristen
Ja, det är hedendom och mörker. Fan själv, helt enkelt.
2022-10-30

  BenGust VIP
Egentligen högtid för köpmännen
så länge det inte går som i Seoul
i lördags.


2022-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP