Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På pyramidens topp

parasiter

pyramidens
topp
pilkar
efter
knotorna
av
utsvultna
utanförskapare

-----

det
var
ingen
som
behövde
pengar
därute





Fri vers av PillerTriller
Läst 49 gånger
Publicerad 2022-10-30 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PillerTriller
PillerTriller