Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fucking överens


De som annars inget såg
vittrade det annorlunda

Plötsligt med sinne för detaljer
naglade de fast
det som var på tvärs

Slita ut
Förinta
Få lugn, nå frid

Så fucking överens




Bunden vers av Jane S VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-30 21:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tyvärr smittade the Reading av sig till att yngla one text of this own, så med pennan in högsta hugg, den kramade ur sig en min text, for ever after.
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP