Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oklart klart

Jag tolkade orden
Förstod inte först

Men efter ytterligare begrundande

Kom svaret

Och vi var tillbaka
På ruta ett

Ler ändå
När jag ser ditt ansikte
Nära mitt




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 79 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-30 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gäller att förstå, inte gissa, då fortsätter den gemensamma resan!

Du bjuder oss på lärdomar, Nina!
2022-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish