Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frid genom turbulens

solen går upp i öster och ner i väster

maten äts upp i magen och ner i rester

kanelen är på

haspen är av

både krona och klav’

öronen där vettet går in

går gnället ut

och friden går i spinn




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-01 20:00



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Låter som för mycket kanel?
2022-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP