Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömmarna gastkramar den nyvakne

Den vridna skrapan
slickar orkanögat
stiger ur kåkstaden
av korrugerad plåt

Pavo cristatus spelar malligt upp
hela sitt ljusblå register
från hönsskjulets tak
visst har han ett korphuvud

Miss Universe räcker fram en iskall martini
på tandpetaren
hänger jorden ful och sliten
spetsad upp och ner




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-01 20:31



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Man kan inte säga annat än att mardrömmen är på plats.
2022-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP