Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En vers av hämnd

 

Man!

Känner att det är tungt på axlarna

Vågar inte berätta

 

Man!

Känner sin existens tungt i kroppen

Vågar inte dela med

 

Man!

Drunknar i sin sorg i tysthet

Krymper i djupt i mörkret

 

Man!

Ensamt lever och dör i ensamheten

Vem bryr sig!

 

Man!

Försvinner ur livet ut

Ett minne av ett ting, sorgligt 

 

Man!

Vill hämnas på allt omkring

Besvikelse!

 

Man!

Vill se allt i existensen DÖD!

Vill lätta på axlarna!

 

Man!

Vill VARA som alla andra!

Nekas sin närvaro!

 

Man!

Vill visa och säga,

Att det går att hämnas på politikerna, ideologin

 

Hämnd krävs för att sätta ordning på livet!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2022-11-02 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP