Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tove Tönnies till minne

Godnatt lilla Tove

Jag kände inte dig

Men du blev bara tjugoett

Ungefär lika gammal som mig

Jag hoppas du sover gott

Fastän det inte var dags

Egentligen

Orkar du le

Så ler vi tillbaka

För gråten är inte ett fängsel




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-02 21:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var ett fruktansvärt öde hon gick till mötes. :-(
Dikten du skrivit till minne av henne är fin!
R.I.P. Tove
2022-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP