Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haren är bestämd

Vaknade.

Lika nakna
Båda två

Nu på väg

Mot.

Jag i korta ben
Hon i Moncler

Nyrakat len

Prislappen slänger
Hon glänser rätt

Jag andas lätt

Hon luktar framgång
Jag minns inte min

Min jacka anas torftig och trång

Hon behärskar vägen
Jag cirklar runt

-Vänta, kan vi inte svänga här?

Nej.

Haren är bestämd
Trygg?

Vi håller fogligt rygg

Benen känns kortare ju längre vi går,
distraherad av nu, då och hur livet mår

Hon är lång
För hon vet,
vägen och annat trots oerfarenhet

Facit i mobilen
Övertalar henne rätt
Visar vägen

Hon andas lätt

Hon vill gå som man ska
Jag vill ge och ta

Hon ser inte mig
Eller er
Ser bara det hon vill

Jag ser
Mer
Även det jag inte vill

Vi går bredvid
Vi går inte ihop

Mot.

Vem kommer fram?
Vem vann?




Fri vers av Tesa
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-03 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tesa
Tesa