Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nittonhundranittiofem

Jag föddes med dig

Jag var innan
Men jag Blev då

Mer.
Jag.

Sannare
Säkrare
Tydligare
Ärligare

Mer.

Känslig
likafullt
Innerlig

Din mjukhet väckte mig
Din blick färglade min värld

Jag var innan
Men jag Blev då

Mer.
Jag.

Tryggare
Varmare
Vackrare
Klokare

Mer.

Sårbar
likafullt
Oslagbar

Mina dagar blev längre
Mina år blev viktigare

Jag var innan
Men jag Blev då

Mer.
Jag.

Vaknare
Mjukare
Vackrare
Större

Mer.

Rädd
likafullt
Härvarande

Med dig blev solen ljusare
Med dig blev mörkret mildare

Jag var innan
Men jag Blev då

Jag Blev jag
Jag Blev du
Jag Blev

Mer.

Mer.
Jag.

När du Blev

Du.




Fri vers av Tesa
Läst 67 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-07 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tesa
Tesa