Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barrskogsromantiker

Jag tror jag är en barrskogsromantiker

Om du lägger örat mot mitt öga
kan du höra ljudet av fallande barr

som nålar




Fri vers av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 69 gånger
Publicerad 2022-11-03 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP