Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första tanken (Min kamp 2.22)

I morse: trög och instabil uppkoppling,

min första tanke: har det smällt

någonstans i världen?

Min andra tanke: är det en cyberattack?

Det var ingetdera och allt var

som vanligt och som det skulle

men ingen borde behöva börja dagen

med tanken: har det smällt?




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-11-03 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP