Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aj



tankarna flödar, jag ligger här på marken
tunga andetag känns som ja blev träffad av sparken

är så vilsen och rädd, tilliten är borta
ångesten skriker men jag vill bara somna

är jag inte tillräcklig? är jag inte bra som jag är?
tårarna rinner, känner mig bara till besvär

hur kan man älska en person sen gå bakom ryggen?
hur ska jag någonsin känna mig trygg sen?

livet visar mig gång på gång att inte lita på någon
ändå gör jag misstaget och blir sårad om och om

jag skriker efter hjälp men ingen hör mig
vill bli fri från mig själv kan någon hjälpa mig så säg

de är inte lätt att ha ett stort hjärta i en kall värld
alla möts av hinder, livet är en lång färd

hinderna på vägen sätter djupa sår.
sånna sår som inte läker utan bara brinner på

trycket i bröstet värker som fan
min själ försöker fly men de är bara så de är




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-05 11:26



Bookmark and Share


  Koloristen
Det sörjs ett tag sedan inses det att en relation som inte funkade var det bara bra att den trashades. Tack och lov!
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen