Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min son

från dagen jag plussa förändrades mitt liv
blev lyckligast i världen, undrade vem du skulle vara lik

längtan och hoppet tar aldrig slut
00.14 på natten tittade du ut

de var en lycka i livet så obeskrivlig
tackar din mormor för hon stod där bredvid

älskar dig sen dag ett
med dig blir livet komplett

du gjorde mig till mamma och du är min bästa vän
du är så godhjärtad och kommer ta dig långt i livet sen

du växer så de knakar och de går alldeles för fort
alla minnen vi skapat sparas på kort

håll nu min hand och släpp inte taget
mamma står alltid vid din sida, det är okej att visa svaghet

trillar du hjälper jag dig upp igen
vad som än händer i livet kan du alltid komma hem





Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-10 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen