Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdagjämning

En gång var du riddare
benen var starka som ungdomstrots
varje sanning klar som glas.

Var är din rustning nu?

Sörj ej den vår du var
ej höstens färger som du har
sörj höst du inte är.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-11-05 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP