Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej slutet, är du slut snart

Det är inte mycket jag vet

En halvalkad tjutvåårig poet

Kommer jag dö innan tjufem

Det vet jag inte ens om, än

Det där var ett dåligt nödrim

Men det gör inget för snart är jag död

Simsalabim




Bunden vers (Rim) av Gustav Stenqvist-Walter VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-06 08:04



Bookmark and Share


  MaLo VIP
Hoppas innerligt att du berikar världen med din ordkonst många år än <3
2022-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Gustav Stenqvist-Walter
Gustav Stenqvist-Walter VIP