Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så här blev den, obegriplig, fri att tolka.


Tvekan

 

 

säg, hur mår du lille vän?

är du rädd för livet?

det finns hopp för dig än 

våga bara ta klivet 

 

du tvekar fortfarande?

vad har skrämt dig så?

ja, den kan vara främmande 

riktigt skrämmande och rå 

 

men också vacker och skön 

en plats att njuta och beskåda 

där du kan plantera frön

dessa ska dig förebåda 

 

en plats där inget ont dig drabbar 

där lugn och  harmoni råder 

bara du inte gör några tabbar 

och ingen dig förråder 

 

du är den ende i sitt slag 

var försiktig vad du gör 

vi spelar i samma lag 

tänka sig för man bör

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-11 10:01



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En egen oas är guld värd.
2022-11-25

  Kungskobran VIP
Jag ber en bön
för denna plats
så lugn och skön
2022-11-11

  Sparvögat VIP
Så fint~jag tänker mig den skriven till ett barn som ska ta klivet ut i livet…
Vackra ord!
2022-11-11

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text som passar i många olika sammanhang.
2022-11-11

  Solstrale VIP
Bra! En god devis!
2022-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP