Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna foton


I Stig Dagermans park

 

Avskalade träd
livsnerven synlig
på det upp och nervända lövet
som vilar intill det rättvända

Skörheten lurar
runt hörnet
där glädjen blir synlig
språken liknar varandra

Ljusen som tänds
är för alla
avtryck ni lämnat
ljungen lyser intill lyktan
på vår balkong

Hoppet vilar i evigheten
den ogreppbara
i den inre friden
i längtan efter det spirande

Månen vilar på molnen
du vilar intill stjärnorna

 

© Eva Hedlund fd. Langrath 2022

 

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-09 21:10



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Mycket stämningsfull och väldigt vacker i ord och mening, en text med både djup och visdom!

Fint!
2022-11-24

  Niliboy
Att Stig tog livet av sig betydde sannerligen en broder mindre!
2022-11-22

  Kajan VIP
Mycket fin text som når fram på djupet; och nu vet jag varifrån orden om lövet som färdas till marken härstammar ifrån, tack !
2022-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP