Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maria

 

Suljen silmät

Näen vain mustaa ja punaista

 

Kärsimystä

 

Aika pysähtyy menneeseen

Toivo tukahtuu




Bunden vers av Pirjo VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-11 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP