Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomma kart blommon

 

Sitter i tystnad

det är svårt 

vänta

 

Vänta

i tystnad

är ändå bäst

 

Tiden tar dom




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-07-18 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP