Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Landat

 

 

stänger dörren

låser

andas in lugnet 

 

njuter av ensamhet

 jag

som jag vill

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-01 20:38



Bookmark and Share


  Peter Kohlm VIP
Den va fin!
2024-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP