Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollega

 

Tom automat

 

Tar ej emot poletter

 

Vems visor sjunger du

 

Tom 

automat




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-07-18 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP