Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag letar inte längre jag har slutat hoppas



Hur jag lämnar dina händer
inbundna i kyssar
för att förflytta mig från golv till tak
Hur dina ögon alltid glänser i vitt
trots att det regnar
Hur dina andetag får rummet att skaka
och var gång du går
kliver du över mina lungor
stryper dem sakta
och jag försöker förklara
att du skadar mig

Hur jag önskar att vi kunde stannat här
för evigt med var sitt saftglas
på en filt i skogen
men det blir höst snart
och sommaren har redan tagit slut




Övriga genrer av SofiaN
Läst 606 gånger
Publicerad 2006-08-09 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofiaN
SofiaN