Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Minnen slår tillbaka igen

 

Nu kommer det att ske igen

Nu kommer det att slå tillbaka igen

 

Krig

Fångenskap

 

Religiösa tortyr och döds hot

Demokratiska tortyr och hot till livet

 

Tvång idoliseringen

Skrämseln som fan

 

Hunger tjugofyra timmer om dagen

Sömnlöshet på livstid som tortyr

 

Nu kommer det att ske igen

Där minnen igen flyt en hes ut drogen andning

 

En hes röst i bild av tortyr

En människa på flyt av tortyr

 

Barfota förföljas han över allt

Söker skydd Var?

 

Han måste slaktas!

Alla som vägrar vara med måste slaktas!

 

De mörkklädda och långskäggiga mördarna

Den svarta flaggan hissas över hela jorden

 

De massmördarna pedofilerna

De mest hatfulla tankarna

 

Ylar!

Du som flyr oss DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!

 

De gamla nazisterna!

De nya nazisterna!

 

De nazistiska tankarna!

De nazistiska ideologiernas budskapen!

 

Har talat!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 92 gånger
Publicerad 2022-11-14 08:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP