Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har du inte kunnat släppa?

Det finns ett poddprogram knappast en nyhet; det finns i nådens år 2022 en uppsjö och för att någon mån profilera sig måste det ju skapas något som kanske kan kallas en gimmick. Bland alla dessa finns ett program som brukar avrundas med att deltagarna får var och en ordet och beskriva vad hen inte kunnat släppa under veckan som gått. Ibland har det känts lite krystat eller långsökt men i det hela är det lyckat. En del poddar har avslutningsfraser som uttrycker och upprepar samma sak en del i gammal Romersk retorisk stil som ---- för övrigt anser jag att Cartago bör förstöras....
En podd jag lyssnar på ganska ofta avslutar med orden ;så skall vi inte glömma vad arbetsförmedlaren i XXXX sa "Det finns ingen efterfrågan på utrikesfödda analfabeter". Ja ja. Det jag hakat upp mig på kan kanske enklast beskrivas JAG blir gråhårig på att fundera på sambanden mellan ord och känsla. vilka påverkar vem allra mest och effektivast. Det är lite hönan och ägget fundering kring detta --dessvärre evigt och svårt att komma djupare än så kanske bör jag för min själs ro försöka släppa ämnet men som alla vet det är inte det enklaste att låta bli att känna efter om man har en tand som värker. Eller ska man tänka värk på du?




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-11-14 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP