Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu knäcker vi gängen!

-har ni haft ert möte med de gängkriminella?
-ja, det var mycket givande måste jag säga, ett stort genombrott!
-så, ni grep dem?
-nej, nej, vi hade bett dem komma till en förhandling!
-aha, vad var ert budskap?
-sluta skjuta, snälla!!
-och deras?
-vi hör vad ni säger.
-aha, så nu ska de lämna in sina vapen, tvingas visa god vilja så att säga?
-nej, nej, det kan vi inte kräva, vi vädjade till deras förnuft och bad allra hövligast.
-okej, det känns tryggt att båda parter verkar nöjda med mötet … tack polismästare Struts!




Prosa av Ulf Lundin VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-15 06:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
som jag förstår det, ville ayn rand ta bort staten helt, förutom polisväsendet. så kallad "polisstat".
2022-11-19

  Ulf Lundin VIP
I en demokrati har staten våldsmonopol. Det är statens skyldighet att med alla till buds stående medel avväpna de som illegalt innehar vapen. Staten måste stifta lagar som ger den ovedersäglig makt att upprätthålla ordningen i samhället. Den som, med vapen i hand, förklarat krig mot samhället och dess ordningar har inga rättigheter. De ska automatiskt förklaras leva i undantagstillstånd.
2022-11-16

  Emanuel Sigridsson VIP
Frågan är hur man i en demokrati gör när det gått såhär långt? Hur man kommer åt vapnen …
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP