Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst



Dagen skrider sakta fram

ger natten vila …

eller fortsätter kampen

oförtrutet och envist…


Glada tongångar

har lagt sig i skymundan

kurar ihop sig

under färggranna filtar

låtsas att de är vakna…







Fri vers av Gömar VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-15 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP