Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla stund


Att tända ett ljus
tänka goda tankar
andas sakta
lyfter min dag.




Fri vers av Gömar VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-31 10:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mig i din fina text.
2024-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP