Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråväder

Gråvädret söker
att i sinnet träda in
regera fritt
styra, ställa ostört
tills allt blir grått, trist och tungt

Men

Sommarminnen finns
rör på sig i sömnen sin
fågelsång ljuder
skatan därute flaxar
väntar också på ljuset.




Övriga genrer av Gömar VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-30 14:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Skönt att ha ljusa minnen som skingrar mörkret.
2024-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gömar
Gömar VIP